tisdag 17 april 2012

Stranden.

För någon dag sedan var vi till stranden vid Jerkers jobb för mat och snäckplockning, som vanligt blev det en hel del snäckor med oss hem. Jag och Hoppe plockade en hel del och har pysslat, lagt vid ljus och i en vas. Linn och Oscar plockade också en del men jag och Hoppe var nog värst, men vi hittade väldigt mycket denna gång så det blev bara mer och mer.

Många fina blev det.

Hittade en Eremitkräfta på stranden.

Det är full fart här nu och massor av kul, barnen har börjat ha mer kompisar här och har även börjat vara hos andra. På torsdag kommer en från Oscars klass hit och leker med honom och nästa vecka kommer en från Linns klass och leker här, så full rulle för barnen också.

Idag tappade Oscar sin första tand, och om han är stolt! först blev han lite rädd när Jerker tog den men det gick över ganska snabbt och sen kom stoltheten, så nu kan han knappt vänta tills tandfen har varit här. Och att han ska få visa sina kompisar och lärare imorgon, han är nog inte så svår att få upp imorgon.


Stolt kille.

Imorgon ska jag och Hoppe till baren som är på båten, helt otroligt där uppe, efter blir det nog Raffles och en Singapore Sling. På dagen har vi siktat in oss på fotmassage, ska bli en kul dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar