fredag 27 juli 2012

Massa kul och massa bus.

Full fart är det här nu när morbror är på besök, han har redan varit här i 8 dagar och åker till Sverige på måndag igen. Men vi har gjort mycket, det har varit Chinatown, night safari, guldbio, linbana, Sentosa och igår var det utgång på Clarke Quay. Vi är lite trötta sen igår så idag har det varit en lugn dag, det var även sista dagen för Judy idag. Vid lunch åkte hon till sin nya familj så vi åt lite tårta och sa hej då, gick bättre än vad jag trodde med Linn och Oscar men dom var bra förberedda på det.

Judy, Oscar och Linn.

Efter att Judy åkt så gick vi ner till poolen för sol och lek, sen har det inte hänt så mycket mer idag. Hämtmat och film, nu blir det nog lite Yatzy för mig och Daniel. 

Linbanan.

Sentosa.

Sentosa.

Night Safari.

Det är väldigt mycke bus i poolen, jag vet inte vem som är värst. Barnen eller morbror Daniel...








söndag 22 juli 2012

Marina Bay Sands & Raffles.

I fredags gjorde jag och Daniel två besök på samma kväll, ett på Marina Bay Sands och sen gick vi vidare till Raffles Hotel. Blev en bra kväll på Marina Bay Sands då det var bra väder och Daniel tyckte det fläktade skönt, hamnade däremot i fel bar då vi kom lite sent och var fel klädda men Daniel var ändå nöjd. Denna bar var också bra och man såg ut över Singapore, och det är ju det man vill.

Daniel kollar så dom i baren sköter sig.

Vi njuter.

Mörkret kommer.

Väldigt fint när det är helt mörkt.


Efter gick vi vidare mot Raffles Hotel så Daniel skulle få smaka en riktig Singapore Sling, drinken uppfanns på Raffles Hotel mellan 1910 och 1915. Han tyckte den var god, nu finns förutom orginalet 5-6 andra med andra smaker.

Daniel testar.

Singapore Sling.



torsdag 19 juli 2012

Nya bilder.

Har tagit lite nya bilder här i närheten, kul att ta kort och ha kvar sen när vi är i Sverige.



















Överraskning!

Barnen hade ingen aning om detta men idag kom morbror Daniel hit!

Sa igår att vi hade en överraskning, så igår och idag har barnen försökt att lista ut vad det var, och glada blev dom. Daniel fick inte andas så mycket när han kom nu, utan barnen ville berätta allt.



Snart är det dags för middag och efter det blir det att gå runt här lite, sen måste jag och Daniel in till Vivo och handla lite. Efter det blir det nog inte så mycket mer då jag gissar att Daniel är lite sliten av flygresan, men han ska ju vara här ett tag så vi kommer att hinna göra saker.

måndag 16 juli 2012

Just nu hos oss.

Ser det ut såhär....





Idag och imorgon kommer det vara väldigt rörigt här, men sen är det mesta av våra saker påväg mot Sverige. Nu känns det verkligen att man ska flytta.

måndag 9 juli 2012

Oscar klarade det!

Igår klarade Oscar att simma 200m i storta poolen som var hans längd att klara för att få åka iväg med Jerker och handla, så nu har även Oscar klarat av att simma långt i stora poolen.

Jerker går brevid och hejar.

Dom tränade även att flyta, dyka från kanten och att hämta saker från botten.





Efter var det snabba ryck då dom skulle till Vivo och handla något till Oscar och fika, samma belöning som det var för Linn. Jag och Linn var hemma och gjorde maten men vi tyckte att det tog väldigt länge, för länge och förstod inte vad det var som kunde ta sådan tid. Men när dom kom hem så såg vi varför....



En nyklippt cool kille kom hem! han var så nöjd över håret, tyckte att han så cool och tuff ut. Det var även fika och ett besök på leksaksaffären. Självklart tittade han på fler Nerf guns och kom hem med två nya, en som skjuter långt och en lik hans gamla. 

Snyggt att Jerker skjuter bakom så man ser skottet.



Jerker visar hur man laddar.

Så igår hade vi en väldigt nöjd kille som ville vara uppe länge och skjuta, han tycker verkligen att det är super. Vi sköt en del i hallen, tog Jerkers vattenflaska och försökte träffa den. Men att bara stå och skjuta i hallen är kul, se hur långt skotten kommer med den nya.