måndag 9 juli 2012

Oscar klarade det!

Igår klarade Oscar att simma 200m i storta poolen som var hans längd att klara för att få åka iväg med Jerker och handla, så nu har även Oscar klarat av att simma långt i stora poolen.

Jerker går brevid och hejar.

Dom tränade även att flyta, dyka från kanten och att hämta saker från botten.





Efter var det snabba ryck då dom skulle till Vivo och handla något till Oscar och fika, samma belöning som det var för Linn. Jag och Linn var hemma och gjorde maten men vi tyckte att det tog väldigt länge, för länge och förstod inte vad det var som kunde ta sådan tid. Men när dom kom hem så såg vi varför....



En nyklippt cool kille kom hem! han var så nöjd över håret, tyckte att han så cool och tuff ut. Det var även fika och ett besök på leksaksaffären. Självklart tittade han på fler Nerf guns och kom hem med två nya, en som skjuter långt och en lik hans gamla. 

Snyggt att Jerker skjuter bakom så man ser skottet.



Jerker visar hur man laddar.

Så igår hade vi en väldigt nöjd kille som ville vara uppe länge och skjuta, han tycker verkligen att det är super. Vi sköt en del i hallen, tog Jerkers vattenflaska och försökte träffa den. Men att bara stå och skjuta i hallen är kul, se hur långt skotten kommer med den nya.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar