lördag 26 maj 2012

Helg igen.

Nu är det helg och vi hade tänkt ta linbanan över till Mt Faber på dagen då det börjat bli lite svalare, blev inte så då det började regna. Nu regnar det inte mer men vi hinner inte då det är middag om ett tag, räknar med iallafall 2-3 timmar där med kameran och lite fika. Efter middagen är det myskväll med gotta och film för barnen så då lär jag inte få ut dom, sen blir det mörkt här snabbt.

Fick post från Sverige med lite godis, godis som barnen älskade både för utseendet och smaken. Pratade precis med Jerker och fick höra att han hittat dom och såklart köpt några påsar... Vad det är för godis? Jo dessa..

Angry Birds godis.

Dom finns överallt!

Nu smet barnen ut, skulle titta mer på blommor. Sen blir det pizza när dom kommer hem, dom ville äta nu direkt så dom skulle få sitt godis men får snällt vänta lite till.

Imorgon ska vi till PLOW så inget regn! ska dit när dom öppnar och möta upp några kompisar, ska ha med kameran dit och ta lite kort men PLOW är ett mindre vattenland som barnen älskar att vara på och vi försöker åka dit varje söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar