fredag 18 maj 2012

Simgala.

Idag har barnen haft sin simgala med skolan, det avslutar deras simträning som dom har haft en gång i veckan sen första april. Vi hade tur med vädret då det var ingen sol, där dom var finns det inget tak utan allt är öppet och det kan bli olidligt när solen är framme. Räckte väldigt bra utan solen då det var jättefuktigt, så det gick åt en hel del vatten och solen kom fram sista 30min och det märktes. Simgalan slutade kl 12 så nu är vi hemma och ska äta lunch, sen får vi se vad vi ska hitta på men vi är nog inne en del och tar det lugnt. Dom är rejält trötta och sega nu, så lite mys och senare lite fika blir nog bra.











Barnen tyckte det var jättekul och dom har gillat alla simträningar, båda trivs riktigt bra i vattnet nu. gör inget om det kommer lite i ögonen och gillar att vara under vattnet - att dyka är nog det bästa med att simma.

Då är det helg igen, får se vad vi hittar på. Försökte få en tid och bowla men det var någon tävling där i helgen så det gick inte, imorgon tar vi nog linbanan antingen till Sentosa eller till Mt Faber. Vi får se vad vi hittar på, besök på Vivo för att handla lördagsgodis är såklart ett måste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar