tisdag 8 maj 2012

Simning och stereo.


Nöjd tjej med sin nya stereo.

I söndags var Linn och Jerker i stora poolen och Linn fick göra ett simtest, hon skulle simma 1000m utan stopp och klarade hon det så skulle hon få en stereo. Det klarade hon utan problem och då tyckte Jerker att om hon simmar ytterligare 200m så fikar dom på stan också, så hon simmade 200m och skulle nog kunna mer om hon inte var tvungen att springa upp på toa. Så sammanlagt simmade Linn 1200m i stora poolen och har numera en stereo i rummet, låten hon spelar mest just nu är Thunderstruck av AC/DC och står på sängen och sjunger med. Hon är supernöjd över den, har letat lite efter talböcker åt henne som jag ska föra över till Ipaden.

Den tar Ipad, iPhone, iPod, CD och har radio.

Sjunger Thunder!


Nu är det Oscar kvar, han har lärt sig att dyka från kanten men har inte simmat ordentligt än. Vi har sagt att om han simmar 200m får han åka iväg med Jerker och handla något fint, och fika såklart. Vi får se hur det går.

Dom har tränat simning även i skola och fredag den 18:e har skolan en stor simgala som avslutar simträningen, ska bli kul att se. Tyvärr missar Jerker det då han är i Sverige, och jag WITS lunchen då den är samtidigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar