söndag 7 augusti 2011

Farväl Högbo.

Då var flytten över och nu bor vi i Singapore, har börjat komma till ro här nu men det har varit mycket spring på affärer för att fixa. Men det känns bra och barnen gillar det dom har sett, skulle dom få så skulle dom vara i poolen hela dagen.

Sätter in lite bilder från flytten och som jag tog i Högbo, nu dröjer det till man åker dit igen. Det har varit underbart att bo där, perfekt plats för en familj med småbarn. Komme även lite bilder från barnens flyttfest som vi hade innan vi åkte, nu var ju även farmor hos oss och hon och farfar hade med sig kräftor så Linn var väldigt glad. Dom firade även hennes födelsedag.


Linn fick en fin klänning att ha i Singapore.

Oscar tittar på när Linn delar.

Alla äter.

Flytten drar igång, två mindre lastbilar och många killar. Snabba var dom och kunde packa, det gick fort, lite för fort ibland. Han t ex inte med när dom var uppe på övervåningen så min necesär blev nedpackad, men bättre att dom är snabba än tvärtom då vi hade en tid att passa.

Lastbilarna.

Sköna flyttkillar.

En trött kille efter en lång dag.

Hela flytten gick väldigt bra, vi var väldigt trötta allihop när det var klart. Alla somnade i bilen utom jag när vi åkte till Arlanda. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar