söndag 7 augusti 2011

Lite lugnare nu.

Hemma!

Jaha då var man i Singapore, har varit här några dagar som ni vet men haft fullt upp. Handlat och sprungit runt, var tvungen att handla en hel del hit till lägenheten. Vi har än inte hittat någon marknad med mat, färsk mat som kött m.m. Något som är bra är att där vi handlar har dom hemkörning om man kommer över en viss summa, det var riktigt skönt. Men som sagt så nu har man börjat landa mer, allt har börjat sjunka in - nu bor vi faktiskt här. Jag själv tycker fortfarande att det är lite stökigt och så men det är mycket bättre, packade inte upp resväskorna förrän idag för jag har inte hunnit. Fullt upp på dagarna och så har man varit helt slut på kvällen, klockan är nu 9 på kvällen och jag skulle lätt kunna gå och sova. En sak som är väldigt bra speciellt när vi kom hit är att vi har en 7 Eleven i bilgaraget, butiken är dessutom öppen dygnet runt. Liten butik men har det mesta.


Lilla butiken.

Vi har fortfarande inte handlat allt som behövs, vi har kommit hem två gånger och trott att vi har haft maskin diskmedel men det har varit fel. Vi såg det hemma som tur var men hur svårt kan det vara? Får se om vi hittar något imorgon. Sen så har vi legat en dag bak, vi lyckades fram till igår gå och tro det. Jerker förstod inte igår (lördag) varför kontoret var stägnt, och så lyckades vi tajma in lunchen på Ikea. Bara att gissa hur mycket folk det var, och vi fattade inget då vi var inställda på att det var fredag.

Men kort sagt så är allt bra med oss och vi trivs jättebra här, ungarna vill bada hela tiden och tycker att allt är fint och att det är häftigt med dom höga husen. Här kommer lite bilder från området, kommer när allt är iordning här även bilder på lägenheten.

Påväg ut från området, barnen gillar rören.



En av många "fontäner".



Stora poolen.

Gym m.m vid stora poolen.

Stor är den.

Finns stora båtar här.

En av många barn pooler.

Det var lite bilder som jag hunnit ta, ska ta lite mer när det har lugnat ner sig här. Oftast är vi iväg tidigt och kommer hem när det är mörkt, har för dålig kamera så tar jag kort på kvällen blir det bara mörkt. Blir väl att investera i en mer rejäl nån gång.



1 kommentar:

  1. Ser underbart ut. Ska bli kul få se lägenheten längta fram. Kram

    SvaraRadera