onsdag 14 september 2011

Åska och skolutflykt.

Vaknade imorse strax innan 05 och trodde att byggnaden höll på att rasa, första riktiga åskovädret och det small rejält! glasen skallrade några gånger och det blinkade hela tiden verkligen. Skulle det inte ha smällt så mycket så skulle det ha varit ganska mysigt, hela himlen lös verkligen upp. Det åskade tills det var dags att gå till skolan, men inte så mycket när barnen åt fruckost men det var ändå spännande.

Idag har jag varit till East Coast Park då Oscars klass har haft picknick, det var rolig och mysigt. Kul och se klassen och träffa andra föräldrar som man inte ser så ofta, nästan alla har skolbuss och då ses ju inte vi föräldrar. Vi  åt lunch där och så var det lek i sanden, även lite träning inför Sports Day som är nu på fredag.

Lek i sanden.

Lite träning.

Oscar med "stafett pinnen"

Full fart! Dom skulle springa fram och ta i mig och sen vända, Oscar tyckte det var extra kul att jag var den som stod som markering åt deras led.

Annars rullar dagarna på, går lite väl fort ibland bara. Jerker är just nu i Tyskland och kommer hem på lördag, men sen åker han på söndag till Sverige och är där i en vecka. En konstig resa måste jag säga, hem i en dag och sen iväg igen... mycket flygande blir det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar