onsdag 7 september 2011

Singapore Cable Car

Då det gått så bra i skolan för båda och att Linn fick en award så måste det ju belönas, sen vi kom hit har barnen velat åka Cabel Car som går över till Sentosa och vi tyckte att det var dags nu. Det var rejält högt, men fint. Man ska även kunna äta middag när man åker, skulle nog inte bli en så avslappnad middag för mig iallafall. Vi gick av på Sentosa och gick runt lite, åt där på stranden.

Vid starten på 15:e våningen.

Så spännande!

Där bor vi.


Jerker försöker se cool ut trots höjden.



Högt

På Sentosa gick vi runt och tittade lite, vi var och tittade på Merlion som är en symbol för Singapore. Åkte upp och stod i gapet, tog en bild där som jag har nu som profilbild för då får även Jerker vara med.

Merlion



Väntar på maten.

Sen fick barnen leka lite i vattnet innan vi åkte hem igen, var en härlig dag. Iallafall när man vande sig med höjden i Cabel Car, för det var rejält högt! känndes sådär när Oscar sa "mamma titta va små bilarna är, titta där" ville ju inte direkt titta ner i början.



3 kommentarer:

  1. Gillar bilden du satt i headen, läser mest i mobilen o då uppskattar man inte bildena lika mycket.
    Saknar dig o längtar till jag kan komma över.. Vi får boka in hösten 2012 ser det ut som ;-)
    1 mån tror du ni hinner ledsna på mig??

    Sis

    SvaraRadera
  2. MALIN!! Familje foto med svarta solbrillor. nu börjar lyxfrun komma fram ;-) puss
    Sis

    SvaraRadera
  3. Det eller röda ögon då dom fortfarande var så röda efter operationen såg bättre ut med glasögon ;) Innan gick man igenom ett mörkt rum och då lös mina ögon av ögondropparna, det såg lite roligt ut.

    SvaraRadera