fredag 23 september 2011

Fredagsmys och Formel 1.

Idag bestämde vi oss för att ha lite fredagsmys, var ett tag sedan vi hade en riktig myskväll. Så efter skolan åkte vi till Giant för att handla, det blev Tacos. Riktigt gott då det var ett tag sedan, men man fick passa sig med kryddan som man sätter i köttfärsen då det var chili. Tog halva av vad man skulle och det räckte, barnen gillar inte när det är starkt. Imorgon kommer Jerker hem, han har varit i Sverige hela veckan. Hans resa passade bra då våra saker äntligen har kommit, och då han var iväg så har jag fått göra allt själv och bestämma själv. Visst lite hjälp skulle inte ha varit så dumt, men nu var det inge prat om hur vi skulle göra, vad som var ok och inte ok osv utan jag bara körde. Inte riktigt klart än och det är rätt så stökigt men det tar sig, Jerker har nån låda med kläder att packa upp. Det får han göra själv så han får sin garderob som han vill, tror inte han bryr sig så mycket men nåt får han göra.

På söndag hade vi tänkt att åka till IKEA då vi behöver lite saker nu när grejerna kommit, ram till Oscars säng, förvaringslådor, lite till köket m.m. Men det slog mig att det är ju Formel 1 nu i helgen så halva stan är avstängd, måste kolla upp om man kan ta sig till IKEA smidigt. Kanske bäst att ta taxi istället för att köra själv, man är nog inte själv ute. Men det kan vara en bra dag att ta IKEA på, kanske inte så mycket folk som det brukar.


Förra årets Formel 1.



Night Races.

Vi funderade på att gå men kännde att det var lite tätt inpå flytten så vi ska ta det nästa år, det är ju en sak som man måste göra när man bor här.

Nu blir det lite mer plock medans barnen leker, snart dags för dom att sova. Jerker kommer redan vid 12 imorgon, han är laddad för tennis då mina grejer har kommit så imorgon ska vi spela. Ska bli kul!



1 kommentar:

  1. Bor ni nära så ni kan se nå?? Min man älskar F1 han så skulle vara en dröm För han att få se ett live race :-)
    /Sara

    SvaraRadera