söndag 25 december 2011

Julafton.

Då var julen över och vi har haft första julen här i Singapore, alla är nöjda och glada! God mat och dryck, allt vi ville ha fanns på bordet (förutom prinskorven som vi glömde bort). Johan kom med julskinka, senap, prinskorv, chips, ostbågar och godis. All dryck fanns på IKEA, glögg, Kopparberg cider och OP Andersson. Massor med paket var det under granen när barnen vaknade, från mig och Jerker, Johan, Luleå, Vimmerby och tomten. Bästa julklappen var det inget snack om när det gällde barnen, det var varsin iPad från tomten så nu har dom en var.



Dagen började med att vi sparkade ut barnen för att leka med Judy, dom satt annars bara och stirrade på alla paket och frågade oss ett antal gånger när vi skulle öppna dom. Dom kom tillbaka lagomt till lunch.




Efter lunchen började vi att öppna julklappar, vi öppnade alla förutom Vimmerby och Hultsfred då det skulle göras via Skype.






Barnen fick öppna varannat paket och vi vuxna väntade tålmodigt på vår tur.












Innan julmiddagen blev det Skype med alla i Hultsfred, skulle köra Skype med Vimmerby innan men det var lite strul med deras uppkoppling så det blev med alla fast i Hultsfred. Bra stimmigt men det gick, skulle egentligen Skypa med Luleå också men vi sköt upp det. Märkte att barnen började bli trötta och otåliga, ville leka med sina saker och så. Sen tänkte jag att det är nog full fart i Luleå med grabbarna så det är bättre att ta det en annan dag. Jag han inte vara med så mycket när det var Skype, hjälpte Judy med maten i köket då det var en del att göra.






Efter Skypen var det att duka och fixa för middagen, massor med mat så det blir som det brukar massor med rester att äta sen.




Efter middagen var det trötta barn och vuxna, barnen lekte och vi andra satte oss framför tv:n. Barnen lekte inte helt oväntat mest med sina iPad, vi hade såklart laddat upp dom med spel, matte, skrivprogram m.m. Men alla var nöjda och glada, jag är jättenöjd med mina julklappar och tycker det är skönt att ha julen överstökad.





Hoppas ni alla har haft en underbar jul med god mat och fina julklappar, vi hoppas ni tyckte om våran julklapp som skickades till er.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar