fredag 13 januari 2012

Just ja bloggen!!

Den hade jag helt glömt bort!

Varit mycket nu denna vecka, Jerker har varit hemma hela veckan pga hans rygg. Han valde att vara hemma då han kan sköta jobbet hemmifrån, nu är han inne på kontoret en sväng vilket jag tycker är skönt för jag är inte riktigt van att ha honom hemma under veckan. Ryggoperation måste det bli för honom och det är inget roligt men bra för läkarna säger att han blir helt återställd efter, så han kommer att kunna fortsätta cykla. Som det var innan så var det ingen cykling, då ställningen gör att ryggen och kotan tar stryk. Men på senaste kollen upptäckte läkaren att kotan var spräckt, troligen en stressfraktur i lumpen som nu har blommat ut helt. Det som händer nu är att på måndag åker han till Bangkok och ska opereras, vet inte så mycket än då han sa det tidigt imorse när jag steg upp och vi missade varandra när han åkte till kontoret så jag får väl höra mer ikväll.

Skolan har nu startat och det är full fart, det går bra för både Linn och Oscar. Linn fick direkt en uppgift från skolan, hon skulle bygga ett bo åt ett ägg som skulle in i torsdags.... Uppgiften är att i en vecka ska dom ta hand om ett kokt ägg, det ska med till skolan i sitt bo och hem. Enda gången dom lämnar det i skolan är när dom ska ut och leka, dom ska föreställa sig att det är en riktig baby i ägget som dom ska ta hand om på bästa sätt i en vecka. Rolig uppgift tycker vi, ska ta bild på boet och lägga upp här.

Ikväll blir det myskväll här, inte så sugen på att göra något. Tänder ett ljus för pappa då det är 4år sedan han gick bort idag, känns fortfarande konstigt att han inte finns mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar