måndag 23 januari 2012

Sentosa och bus.

Igår var det full fart från morgon till kväll, på morgonen visade vi runt Veronica, Jocke, Elias och Emma så dom skulle få se hur vi bodde. Efter det åkte vi över till Sentosa med tåget och där blev det mat och bad, barnen hade jätteroligt i vattnet och ville inte gå upp. Vi gick runt och tittade lite innan vi åkte hem, just nu är det Sentosa Flowers där och det var fint. När vi kom hem gick barnen och Jocke ner till en av poolerna medans jag och Veronica åkte till affären för att handla. Sen hade vi en mysig Tacos kväll och eftet det blev det ett kvällsbad för barnen, självklart ville inte barnen upp från poolen och sova när det var dags för det. Lite protester men alla barnen somnade fort när dom la sig, dom var trötta efter dagen och det var dessutom varmt och soligt när vi var på Sentosa. När barnen sov satt vi och surrade om allt möjligt och drack lite vin, riktigt trevligt.

Alla blommorna, vattentema.









Åt lunch på stranden och efter det fick barnen bada, perfekt med att kunna äta på stranden och sen bara springa ner till vattnet. Man kan ha koll på barnen och sitta och ta det lugnt medans dom badar, gillar det stället och vi borde gå dit oftare då det är nära.








Efter stranden gick vi runt och tittade lite på Sentosa, det är väldigt stort där och det finns massor att göra. Vi tittade bara lite och åkte hem sen, vi var alla ganska trötta och klockan började bli mycke men det var en mysigt att gå runt speciellt där det fanns skugga.











Jocke sköt lite mer på kvällen och Veronica hamnade i skottlinjen, att det är roligt att skjuta och vuxna har svårt att inte skjuta varandra.








Tacos innan kvällsbadet.





Kvällen avslutades med vin och prat.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar