måndag 27 februari 2012

7 års kalas.



Linn och Nora.

I lördags var Linn på 7 års kalas och hade jättekul, ett black & white party. Det var full fart hela dagen med pyssel, lek, mat, godis och såklart en tårta som var en stor muffin med småa muffins runtom. Efter kalaset var det bad för dom som ville och alla barnen badade, Linn var som vanligt bland dom sista ur poolen. Hon och Nora badade mest, men det var riktigt roligt och vi var väldigt trötta efter. Kalaset var hemma hos Nora i hennes hus, det var roligt att få se hur husen ser ut här - detta var ett hus som liknade black & white husen.

Alla barnen.

Pyssel.

Supergoda muffins.

Lek.

Efter kalaset åkte vi över till Sentosa med linbanan och åt en glass, barnen gillar verkligen att åka linbana. Än har vi bara åkt över till Sentosa, måste åka upp till mount Faber också någon dag. Kanske en utflykt och leta djur, barnen brukar gilla det och här hittar man mycket skoj.

Skulle ha haft tennis träning nu på morgonen men det blev inställt pga regn, men ev ska jag och Frida köra ikväll. Vi ska se om vi kan få några fler att köra, vi är lite sura över att det inte blev någon tennis så vi vill försöka spela ikväll. Står som reserv på torsdagens match men det ser ut som att jag får hoppa in då en som ska spela har ont i ryggen, vi får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar