onsdag 27 juli 2011

Etapp 3 och lek.

Var det idag, igår var det då vilodag och annat gjordes. Jag och barnen körde en inskolningsbana idag istället för miniknat, kostar lite mer men är 2km istället för 0.5km och lite svårare. Blev en bom men det gjorde inget, vi hade kul hela vägen trots att Oscar föll två gånger och blev lite ledsen. Direkt vi for vidare så blev han glad igen och tänkte på annat, dom letade efter glada gubbar. När man springer Miniknat så följer man snitslar som är synliga hela tiden, på inskolningsbanan så följer man glada gubbar. Det är en bit mellan dom och springer man fel kommer en sur gubbe, riktigt bra. Imorgon blir det nog en till inskolningsbana då Linn och Oscar tyckte det var så kul och orkade utan problem, sen på fredag blir det en miniknat. Det stora problemet med miniknat är att det går för fort, när vi är i mål vill dom köra igen så det är bättre med en inskolningsbana. Då är dom trötta när dom kommer i mål, och så får man ju springa i mål där alla andra springer i mål. Extra kul då det är publik och inskolningsbanan går i mål närmast publiken, många som hejar extra när dom ser barn komma. Jättekul och man ser hur barnen skiner upp, jag brukar heja på barn vi möter i skogen också.


Här kommer man i mål, upploppet.


Idag var det en bit att gå till området, ca 2km från parkeringen. Inte så kul för dom som även har långt till sin start, för en del var det 6km prommenad utöver orienteringen. Så idag har man rört sig lite mer, men detta tillhör O-ringen.

Gick förbi en rejäl cykelparkering.


Hultsfreds fina tält.



Linn och Oscar redo för banan.

Efter blev det middag vid huset och sen en tur till lekparken, efter blev det att handla godis. Extra kul idag att leka för kusin Emme följde med, full fart tills Emme inte orkade mer.

Favorit gungan.

Blev det rätt Emme?


Skynda nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar