tisdag 26 juli 2011

Vilodag i O-ringen.

Idag är det vilodag, men ändå har det varit full fart.

Först åkte vi ut till et flygmuseum, det var riktigt roligt och häftigt. Kul att se alla gamla plan och hur stora dom var, samt hur det såg ut förr då man gick in i små rum som dom gjort iordning och visade. Bäst var stora rummet med alla flygplanen, i vissa fick man sitta i och det var såklart en hit för barnen. Dom sprang runt där länge och tittade. Glömde kameran så bilderna är tagna med mobilen, blir bra bilder men små för bloggen. Försöker jag förstora så blir dom suddiga, så dom får vara små.

 Jerker berättar om planet som var utanför.


Barnens favorit.

Underbar bild, väntar på klartecken att få lyfta. Det är bara ett tåg framför..

                
                                           





Efter åkte vi in till stan och lyckades tajma in Zillah och Totte, ungarna fastnade direkt så vi såg hela föreställningen. Efter skrev dom autografer och Totte ville pussas, Linn ställde sig i kö direkt och fick en bild och puss. Oscar var bra tveksam men ville sen också ha en bild, men absolut ingen puss! nä inte av den knasiga apan sa han.


Zillah och Totte.

Oscar höll sig undan för pussen.

Men Linn ville!
Nu är vi i huset igen och tar det lite lugnt, ikväll blir det grillning och laddning för imorgon för då är det tävling igen. Är själv ganska trött så det blir skönt med en mysig kväll, om det nu blir en lugn kväll för man vet ju aldrig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar