lördag 23 juli 2011

Nästa tur.

Då är vi iväg på nästa sväng, igår kom vi hem från Idre och sov en natt hemma. Nu är vi i Söderhamn på O-ringen och är här till fredag, har varit ifarten nu en hel del. Först Luleå sen Idre och nu Söderhamn. Men sen är det inge mer för då är det nära flytten, helt sjukt att det snart sker!

Igår var det tvätt som gällde då vi skulle vidare en vecka, allt behövde hinna torkas osv. På kvällen kom Katris make med kompisar eller rättare sagt bärhjälp, dom hämtade vår bokhylla och bordet som var i vardagsrummet. Så nu har vi barnens pysselbord nere och ganska tomt vardagsrum, men då är det en sak mindre att fundera på. Lite senare kom Maria och Johan och tittade på soffan som är i vardagsrummet och den ville dom ha, men den får dom hämta lite senare för vi vill ha nåt att sitta i på kvällarna. Go Maria hade med sig en present också, rött vin som vi ska dricka när vi kommer hem. Men då vinet har så coolt namn och så snygg flaska så måste du ju vara gott, blev jätteglad då jag velat smaka den.

Det lär vara fint vin, eller hur?

Nu är det läge att gå och sova, imorgon blir det att gå upp tidigt då många ska springa. Skriver mer om det imorgon, nu blir det orienterings fest!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar