söndag 31 juli 2011

Flyttfest.

Igår hade vi flyttfest, det var sista dagen som Linn och Oscar var med sina kusiner så på morgonen innan dom åkte hade vi flyttfest. Rolf och Johan var också här och åkte igår men dom kommer tillbaka imorgon för att hjälpa till, då följer även Linn och Oscars farmor Christina med och då blir det en till liten fest här.

 Linn och Oscar med sina kusiner Filip och Emelie.



Flaggorna var på plats.


Gott med fika.

Vi åt glasstårta som barnen verkligen gillar, helt ok och det gick åt. Filip, Emme, farbror Johan och farfar passade även på att ge Linn lite paket då hon fyller 7år nu den 9 augusti. Så det var flyttkalas och födelsekalas samtidigt. Hon fick pengar och grejer från Zillah och Totte, hon älskar verkligen apan. Fick en cd skiva med dom som har nu gått några varv, dom har cd spelaren på sitt rum och lyssnar.


Linn fick en hatt och paket när vi hade fikat.


En glad tjej.

När alla åkt tvättade jag lite mer, ska ha allt rent innan vi åker. Så gott det går, allt kommer inte vara rent. Sen kl 14 kom Katri och hämtade mig, vi hade en tjejdag och det var så kul och trevligt. Åt Fajitas och tog det lugnt, sen blev det bio och vi så Transformers i 3D. Filmen var riktigt bra, inte så mycket 3D som jag trodde det skulle vara men riktigt bra film. Efter satt vi hos Katri och snackade lite skit, såg So you think you can dance som hon hade spelat in. Kort sagt en väldigt trevlig kväll, skönt att bara ta det lugnt.

Idag är det tvätt som ska göras, har inte så mycket kvar och sen är det verkligen rent. Ska även rensa ur barnens kläder, mycket som är på gränsen för litet och det vill jag inte ha med. Sen ska vi börja sortera här hemma, på tisdag kl 8 kommer flyttfirman och plockar det som ska magasineras så då måste vi ha koll på allt som ska med. Nu är det verkligen nära!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar