söndag 20 november 2011

Kalas och Chinatown.

Igår var det full fart här, självklart blev det varmaste dagen på hela veckan med sol och +33 grader. Oscar och Jerker var på ett laser combat kalas och Oscar tyckte det var roligt, många barn och full fart trots värmen. Det var tur att det inte var regn men det hade inte behövts vara så varmt som det var, helt vindstilla dessutom. Jerker fick några bilder med hem som jag scannat in, därför dom ser lite konstiga ut. Jag och Linn hade med oss kameran till Chinatown.

Oscar redo.


Alla barnen.

När Jerker och Oscar var på kalas så åkte jag och Linn MRT till Chinatown, inte alls långt utan bara två hållplatser. Tänkte vi skulle utforska Chinatown och leta upp en Wetmarket, blev inte så mycket utforskande då det var så varmt. Vi gick ner för en gata och kikade i alla butiker, fanns allt möjligt där och vissa butiker var riktigt mysiga. Men sen orkade inte Linn så mycket mer och jag var också ganska trött, men vi var där i två timmar så att utforska Chinatown kommer att ta sin tid. Ska åka dit en dag själv och leta upp en Wetmarket och sen ta dit barnen, där finns allt möjligt konstigt har jag fått höra. Men trots värmen blev det en bra dag ute, vi handlade lite såklart. Finns mycket krimskrams och så är det billigt, blir många besök dit. Måste in och titta i medical butikerna, det kan vara intressant och se vad dom har. Finns nog mycket spännande här, gäller bara att hitta det.


Linn hittade ödlor och hade lite svårt att slita sig.



Linn valde denna gata att gå.



Linn fick detta armband, stenarna ska ge tur och lycka.


Gillar målningarna.


Massor med butiker.


Mer butiker..


Gick förbi ett tempel.



Någon som vet vad denna affär heter?

Nöjd tjej på McDonalds
Vi tog MRT dit och hem, väldigt smidigt och enkelt. Tycker det är bättre här än i Stockholm, enklare på något sätt. Man behöver aldrig vänta länge och jag har aldrig varit med om ett stopp eller annat.
Såhär ser det ut i MRT.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar