torsdag 24 november 2011

Orchard Road

För någon dag sedan tog vi bilen till Orchard Road för att se julbelysningen som satts upp, det var jättefint och häftigt. Vi kom iväg lite väl sent så det han bli väldigt mörkt och jag har inte fotat när det är så mörkt och så många lampor, blev kort men inte så bra som jag velat men bara att träna. Ska ut dit även på dagen och se hur det ser ut för det ska vara fint även då, mycke blått/vitt och stora granar m.m. Imorgon när barnen kommer hem ska jag och barnen julpynta här hemma, det blir mysigt.

Barnen älskar elefanterna som finns här.


Denna gran kunde man åka upp i.


Orchard Road.


Fullt i träden.


Närbild på blomman.


Otroligt häftigt att köra efter gatan.


Fina granar.


Många stora granar finns det.


Två glada barn framför en stor gran...



...en jättestor gran.

På ett ställe hade dom tre "snökulor" eller vad dom nu kallas, dom var väldigt fina. En hade två tåg som körde runt, en hade en ren och den sista en snögubbe. Kunde inte ta ett kort på den med tåget, fullt med folk vid den. Att dom kommer på allt, här är dom..




Nog märks det att julen närmar sig fast det inte är någon snö och väldigt varmt här, det är dekorationer överallt nu och det är trevligt. Singapore håller inte direkt igen, det var mycket mer än vad jag trodde det skulle vara. Ska bli intressant att åka till Orchard road på dagen och se hur det ser ut.









1 kommentar: