söndag 18 mars 2012

Farmor & farfar är här!

Nu har dom äntligen kommit, barnen var igång länge igår och var uppe i varv hela kvällen. Dom hade med sig godis och presenter, sen fick dom lite presenter av oss. Innan Jerker var tvungen att åka hann vi visa runt dom lite på området, var även över till Marinan då super yatchen fortfarande var kvar och Jerker ville se. När vi var ute så började det åska och blixtra rejält, har inte varit med om att det blixtrat så mycket som det gjorde. Sen blev det en lugn kväll efter att Jerker åkt, när barnen lagt sig satt vi på balkongen och surrade.

Farmor och farfar får presenter.

Broderi, pyssel och såklart ätpinnar.

Barnen får öppna sina paket.

Påskägg!

Promenad på området.


Efter blev det lite spel.

Idag har vi mest tagit det lugnt, varit in till Vivo och gått runt lite. Efter handlade vi på Giant så vi kan äta Tacos ikväll, ska bli gott med Tacos. Sen åkte vi hem för lunch och det var jättefint väder, vi sa att efter skulle vi ut och bada. Men vad händer efter vi ätit? självklart börjar det åska rejält och kort efter kom regnet, så inget bad. Så nu ser barnen på film och vi andra tar det bara lugnt, blir en lugn skön dag. Sen får vi se vad som händer imorgon.

2 kommentarer:

  1. Åååhh åska.. Spara lite till mig!
    Tycker du va lite oschyysst som inte hade badankor till farmor o farfar.
    Kram
    Sis

    SvaraRadera
  2. Nä verkar bara bli ätpinnar framöver, har inte sett såna badankor alls! lite tråkigt då jag tyckte det var kul. Får nog leta något annat att ge, för något bör man ju ha i poolen ;)

    Syns snart!

    SvaraRadera