tisdag 27 mars 2012

Stan och skolbesök.

Idag blev den stan och sen ett besök på Linn och Oscars skola, tog taxi till Takashimaya som är ett jättestort shopping center på Orchard Road. Gick lite där innan vi gick ut och tänkte gå efter Orchard Road mot skolan, men självklart regnade det en hel del så vi gick inomhus och under tak. Men lite fick farmor och farfar se av gatan och affärerna, handlade även lite på Takashimaya.

Barnen tyckte att det var roligt att få visa sina klassrum för farmor och farfar, lite strul först då dom hunnit låsa Oscars klassrum men jag lyckades hitta en som hade nyckel och låste upp. Inga problem att komma oanmäld till vakten utanför, vilket jag var lite nervös för innan. Hade lite svårt att få ut barnen därifrån då dom ville leka och pyssla i sina klassrum, som gillar verkligen att vara där. Efter skolan tog vi taxi till Harbour Front och åt på Pastamania som är Linn och Oscars favorit resturang här. Full fart även idag!

Linns klassrum.




 Oscars klassrum.




Hemma visade Linn sina böcker hon gjorde i Sverige för farfar när han satt ute, balkongen är nog farfars favoritplats här.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar