måndag 5 mars 2012

Presenter och oväder.

Natten mot söndag kom Jerker hem och hade med sig lite presenter till oss, Linn fick en hund som låter och rör sig. Hon fick även en låda Asoblock som är massa olika delar och man kan bygga egna saker, samma tankesätt som Lego men med helt andra bitar. Oscar fick en radiostyrd bil, så barnen var glada och nöjda.

Bygge med Asoblock.

Jerker provar.

Oscars bil.

Linns hund.

Idag har Oscar varit till skolan, han har inte haft någon feber nå mer på natten. Linn fick vara hemma idag då hon hostar fortfarande en del, hon hostar på natten så hon är lite trött på dagen. Får se hur det blir imorgon om hon åker till skolan eller inte, åker hon till skolan så kommer hon inte att få vara med på dansen som är efter skolan. Men det börjar iallafall bli bättre, och ingen annan har blivit sjuk. Jag var helt säker på att jag skulle bli sjuk då det brukar vara så i våran familj, blir en sjuk så blir nästan alltid alla sjuka.

Spelade tennis idag, blev 90 min innan det blev intervall efter bollarna och sen ta skydd då det drog in oväder - inte bara regn utan oväder. Plötsligt när vi spelade blev det jättemörkt, det var svårt att fokusera på bollen. Kort efter kom första droppen och det tog väl 20-30 sek innan det började regna massor! men det började även blåsa rejält, först vindstilla och sen rejäl vind på några sekunder. Vädret kan verkligen ändras snabbt här i Singapore, och idag regnade det rejält. Det var nästan obehagligt att åka taxi hem, såg knappt något och så var det vatten över hela vägen för det hann inte rinna bort. Hoppas på bättre väder imorgon för då ska jag spela med en från laget, blir mycket tennis denna vecka. Imorgon, träning onsdag och match torsdag.


1 kommentar:

  1. Buffy har en liknande hund.. Den har läskit gröna ögon!

    SvaraRadera