fredag 14 oktober 2011

Femåringen.

I onsdags fyllde Oscar 5år, oj vad han har längtat till denna dag. Dagen började såklart med sång och paket, blev tidigt då Jerker skulle till jobbet. Medans Jerker var på jobbet var det bus och bad hela dagen, en liten tårta blev det när Jerker kom hem - Oscar hade valt ur en riktig chokladtårta.

Yrvaken men glad.

Transformers och en cool tröja.

Ny skolväska.


Fika.


Mmmmm gott.

Blev några paket på morgonen, några till förutom det på bilderna så det var en nöjd kille som inte ville ha fruckost utan ville leka. På kvällen åkte vi till samma Zoo som vi var till när Linn fyllde år, men denna gång gick vi natt safari. Det var riktigt kul och spännande, i början smög Linn och Oscar lite då det var nog lite läskigt men det gick snabbt över när dom blev vana med mörkret. Linn och Oscar gillade all djuren, jag gillade fladdermössen och dom långhåriga hyenorna. Sen var det mäktigt att se flodhästarna och nöshörningarna så pass nära som vi var, dom är verkligen gigantiska.

Det blev inga bilder från besöket, våran kamera är kass i mörkret! sen fick man inte ta med blixt, men det skulle inte ha spelat någon roll med våran.. Tog nåt kort med iPhonen när vi åt, Oscar ville ha korv med bröd och för första gången behövdes bara en då den var stor.

Stor korv, glad kille.

Linn tog en hamburgare.

Vi kom inte så långt innan barnen sov i bilen, men Oscar var väldigt nöjd över sin dag. Han fick även handla där i deras butik och det blev en blå mjukisorm och en blå drake. Vi kom hem väldigt sent vilket var lite synd då det var många som ville Skypa och säga grattis, men det var inte ens att tänka på när vi kom hem med två halvsovande barn. Dom somnade snabbt när dom lagt sig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar