lördag 22 oktober 2011

Första veckan efter lov.

Det har gått ganska bra i veckan med barnen, dom har varit rejält morgontrötta men vaknat till vid fruckost. Linn har ofta varit den som varit tröttast men denna vecka har det varit Oscar, han var riktigt trött i början av veckan och sa bara att han inte ville till skolan utan han ville sova mer! men vid fruckost vaknade han till och blev mycket gladare. Blev bättre i slutet av veckan och igår kom Oscar kl 6 och sa att han inte kunde sova mer och om han fick se på tv tills vi andra kom upp, jag har alarm på 6:15.

Har inte hänt så mycket i veckan förutom att skolan börjat igen och vi har försökt få in rutinen igen, efter skolan har vi mest tagit det lugnt då Linn och Oscar varit väldigt trötta. I torsdags var jag och Jerker på möte i skolan, då var det utvecklingssamtal för både Linn och Oscar. Det gick bra och både Ms Shawn (Linns lärare) och Ms Pana (Oscars lärare) var nöjda, dom tyckte att det gick bra med språket och att dom utvecklas hela tiden. Så jag och Jerker är glada och nöjda, det är ju svårt och veta hur mycket engelska dom lär sig eftersom vi pratar svenska hemma. Vi har märkt att dom förstår massor men vi visste inte hur mycket dom kan tala, men vi märkte att dom kan en hel del nu.

Idag är det vanliga rutinen då det är lördag, om inte himlen öppnar sig för just nu ser det mörkt ut. Men vi ska spela tennis och sen springa våran bana, efter det är det veckopeng och Vivo som gäller. Där är det besök på Toys r us och sen blir det såklart lördagsgodis, får se vad det blir för mat men nåt extra gott såklart då det är lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar